Diensten

From Wikibase Solutions
Diensten

Alleen software die op het lijf is geschreven maakt zijn functionaliteit waar.

Of u nu uw bedrijfsproces optimaal wilt ondersteunen of ongehinderd kennis wilt delen met anderen. Door de techniek van het MediaWiki-platform te benutten, levert Wikibase altijd een betrouwbare, flexibele en snelle oplossing.

En zodra de dynamiek van het ondernemerschap om aanpassingen in het systeem vraagt dan beweegt Wikibase soepel met u mee.

Wikibase op maat.png

Maatwerk wiki

Past perfect

Een op-maat-gemaakte oplossing zodat u precies beschikt over wat u nodig hebt.

Veilig en overal toegang

Via de browser overal veilige toegang tot uw wiki. Ook vanaf tablet of smartphone.

Snel in bedrijf

Dankzij de flexibele structuur van wiki's kunnen deze zeer snel worden opgezet en aangepast naar uw wensen.

Groeit mee

In de toekomst extra functionaliteit nodig? Met een wiki zijn uitbreidingen geen probleem.

Inspireren

Onze maatwerk wiki's inspireren gebruikers tot samenwerken en continu verbeteren.

Softwareontwikkeling en -implementatie

De implementatie van nieuwe software vereist een goede voorbereiding. Nog voordat we beginnen met de ontwikkeling denkt Wikibase dan ook met u mee. Welke ambities wilt u realiseren? Wij dragen vervolgens intelligente oplossingen aan voor de knelpunten uit uw dagelijkse praktijk. Uiteraard houden we daarbij rekening met het gebruiksgemak voor de toekomstige gebruikers. Want draagvlak is misschien wel de grootste valkuil bij de introductie van nieuwe software.

Lees meer over onze werkwijze


Advies

Wikibase doet meer dan alleen het leveren van maatwerk wiki's aan onze klanten. Dankzij decennia lang ervaring opgedaan te hebben in het voorzien van bijna alle sectoren in Nederland, zijn wij als geen ander in staat uw bedrijfsprocessen te begrijpen en ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld IT infrastructuur, bedrijfsvoering of ISO normering. Zo weet u zeker dat u niet alleen met een softwareleverancier in zee gaat, maar met een echte partner.


Managed hosting

Met Wikibase werkt u vanuit de cloud. U bent niet gebonden aan een bepaald apparaat of netwerk. Met een internetverbinding kunt u overal inloggen. Om deze maximale toegankelijkheid mogelijk te maken, verzorgt Wikibase ook zelf de hosting voor u. Zo kunnen wij erop toezien dat de techniek en veiligheid gewaarborgd blijft. Bovendien worden er automatisch backups van u systeem gemaakt om uit te sluiten dat er geen belangrijke data verloren kan worden.

Lees meer over onze hosting


Semantic MediaWiki training op maat

Bent u op zoek naar een praktijkgerichte training voor Semantic MediaWiki? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wikibase Solutions heeft alles in huis om u te helpen. We kunnen u alles uitleggen van een simpele plugin installeren tot het maken van geavanceerde templates.

Lees meer over onze Semantic MediaWiki training


Meer weten?

Maak direct een afspraak om langs te komen op kantoor.
We zullen je dan met alle plezier meer vertellen over onze oplossingen!

Neem contact op

Afspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!


Bel of mail
voor een afpraak

Blog


Platform voor kennismanagement
Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie