Wat zeggen onze klanten?

From Wikibase Solutions
Wat zeggen onze klanten?
DMIdee

Onze op maat gemaakte Wikibase is een onmisbaar hulpmiddel in ons bedrijf. Alle relevante bedrijfsinformatie heb ik overal bij de hand en in één oogopslag is duidelijk waaraan gewerkt kan worden. In plaats van vast te zitten aan een star en duur alternatief hebben we nu een pakket op maat dat met ons mee groeit. De mogelijkheden die dit programma biedt zijn enorm.

Het pakket wordt met enige regelmaat aangepast aan onze wensen en de nieuwste inzichten. De ondersteuning door het team van Wikibase Solutions is fantastisch.


— Jan Bekkers, Directeur DMIdee
Logo DMIdee.png

GBV

Een bijdrage, amendement of motie is zo gemaakt en staat meteen in het systeem. Daardoor kunnen anderen er ook direct naar kijken. Iedereen binnen de fractie en de steunfractie weet waar informatie te vinden is. Dat geeft duidelijkheid en vergemakkelijkt de samenwerking.


— Henk van Ginneken, Fractievoorzitter GBV
Logo-GBV.png

ROC Groep BV

Voor het ontwikkelen en implementeren van een voor ons bedrijf gebruiksvriendelijk cursistenvolgsysteem, hebben wij contact gezocht met Wikibase. Na een oriënterend gesprek is een duidelijk voorstel gemaakt om een systeem “database” op maat te ontwikkelen. Sinds het gebruik van een Wikibase kunnen wij onze werkprocessen versnellen, vereenvoudigen en gemakkelijker naslaan. De medewerkers van Wikibase zorgen ervoor dat ons systeem werkt conform onze werkprocessen en zijn bereid snel wijzigingen door te voeren of mee te denken in het vereenvoudigen van onze processen, waardoor wij onze klanten sneller van dienst kunnen zijn en betere kwaliteit kunnen leveren.


— Susan van der Wel, ROC Groep BV
Logo ROC Groep BV.png

Reclamebureau MMX

Voor ons reclamebureau zochten wij naar een alles-in-één pakket met de functionaliteit van CRM, projectadministratie én boekhouding. Een veeleisende wens, maar Wikibase Solutions heeft ons dat maatwerkpakket geboden.

Binnen onze Wikibase hebben wij altijd en overal met een druk op de knop alle relatiegegevens paraat. Wij beheren nu eenvoudig onze offertes, orderbevestigingen, inkoopbonnen en facturen. Op elk gewenst moment kunnen we overzichten maken en onze boekhouder kan keurig de nodige gegevens exporteren.

In vergelijking met andere pakketten is dit pas écht maatwerk! Dankzij Wikibase Solutions zijn wij klaar voor de toekomst.


— Martijn Broer, MMX
Logo-150px.png

Selectie overige klanten

Logo Ecommercefoundation.png
Logo Simplegov.png
Logo Philips.png
Logo OHK Verzekeringen.png
Logo DVM.png
Logo DHS.jpg
R+k Consulting Engineers.png
Logo PartnersPropper.png
Logo ScholtenAwater.jpg
Logo Rijksoverheid.png
Logo Spindle.png
Shopping Tomorrow.jpg
Logo True.jpg
Logo StadHuis.png
Logo TFHC.png
Logo Den Hout.png

Afspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!


Bel of mail
voor een afpraak

Blog


Platform voor kennismanagement
Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie