Uit wikibase-solutions.com
Ga naar:navigatie, zoeken

icon puzzle.svg

Past perfect

Wij bouwen aan uw ambitie.

icon star.svg

State of the art

Met gebruik van de modernste technologie.

icon rocket geel.svg

Snel in bedrijf

Basisversie binnen enkele weken.

icon grow groen.svg

Groeit mee

Groeit mee met uw ambities.

3 Voordelen als lerende organisatie

Wat is een lerende organisatie?


Veel organisaties ambiëren om een lerende organisatie te zijn, maar wat houdt het in om een lerende organisatie te zijn? En hoe wordt jouw organisatie er een? Om als bedrijf te blijven groeien en succes te behalen, zul je te allen tijde moeten blijven leren. In de huidige tijd van veranderingen is het essentieel om wendbaar te zijn als organisatie. Hiervoor moeten werknemers de mogelijkheid worden geboden om mee te veranderen met de omstandigheden. Organisaties die hierin slagen zijn lerende organisaties.

1.
Competitief voordeel


Beter presteren dan de concurrentie is wat elk bedrijf wil bereiken. Lerende organisaties presteren hier uitermate goed in, ze zijn namelijk flexibel in hun processen en ontwikkelingen. Hierdoor ben je beter voorbereid op plotselinge veranderingen of nieuwe marktontwikkelingen, zoals een economische crisis, pandemie of nieuwe technologieën. In de huidige dynamische marktomgeving moet je blijven ontwikkelen en innoveren. Innovatie van producten en processen is een direct gevolg van nieuwe kennis. Het hebben van deze nieuwe kennis is de drijfveer waarmee jij je concurrentie voorbij kan streven.


2.
Samenwerkend team


Het belang van een positieve en motiverende werkcultuur is groot. Lerende organisaties motiveren werknemers om als team te leren en te verbeteren. Dit zorgt ook voor een betere band tussen de werknemers. Bovendien betrek je je werknemers beter bij de organisatiedoelen, zodat deze meer in lijn liggen met de persoonlijke doelen.


3.
Goede werkgever.


Werknemers willen zich persoonlijk ontwikkelen en verbeteren. Het is vooral voor de jonge generatie een erg belangrijk onderdeel bij het zoeken naar een nieuwe baan. Een lerende organisatie verbetert jouw positie om het toptalent binnen te halen.

Systemen
ter ondersteuning?


Wil jij een competitief voordeel, een samenwerkend team en worden gezien als goede werkgever? Dan willen wij jou graag verder helpen met het opzetten van een lerende organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing aan die jou helpt bij het worden van een lerende organisatie.
Bij interesse druk deze knop voor contact


Wilt u meer weten over.. 3 Voordelen als lerende organisatie?

icon puzzle.svg

Past perfect

Wij bouwen aan uw ambitie.

icon star.svg

State of the art

Met gebruik van de modernste technologie.

icon rocket geel.svg

Snel in bedrijf

Basisversie binnen enkele weken.

icon grow groen.svg

Groeit mee

Groeit mee met uw ambities.

Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.