Main Page

Uit Wikibase Solutions
Ga naar:navigatie, zoeken
Doelgerichte output.png

Productiviteit verhogend

Maak uw ambities op de lange termijn waar met Wikibase. Onze software stroomlijnt de informatievoorziening van bedrijven en organisaties. Zo voorkomt u onnodig tijdverlies. Met Wikibase handelt u dagelijkse routineklusjes soepel af. Geef uw productiviteit een boost.


Elk bedrijf verzamelt data. Of u nu actief bent in e-commerce, de zakelijke dienstverlening of een andere tak van sport. Misschien streeft u wel naar ISO-certificering. Zonder adequaat kennismanagement hoopt de informatie en data zich alleen maar op. Het is dan ook de kunst om al uw informatie veilig en toegankelijk op te slaan.


Intelligente maatwerk oplossingen

Met de software van Wikibase brengt u data effectief en overzichtelijk met elkaar in verband. Maar u deelt uw kennis bijvoorbeeld ook eenvoudig met anderen. Kortom: de intelligente maatwerkoplossingen van Wikibase verhogen uw productiviteit. Onze praktische werkwijze borgt de functionaliteit en het gebruiksgemak.

Artikelen


Platform voor kennismanagement
Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie

Wikibase: Een heel duidelijke kist gereedschap.

Jorij Abraham - programmamaker van Thuiswinkel.org

In vergelijking met andere pakketten is dit pas echt maatwerk! Dankzij Wikibase Solutions zijn wij klaar voor de toekomst.

Martijn Broer - reclamebureau MMX

Onze klanten